Aysun Karalar İlkokulu
Reşatbey Mahallesi 648 Sokak No/20 Akhisar MANİSA

VİZYON

Verimli, iletişim kurabilen, zeki, yeteneğini geliştirebilen, olgun, normlara uyan, uzlaşı kültürüne sahip, mükemmel uyumlu, zamanı iyi kullanabilen nitelikte öğrenciler yetiştiren, eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkîlaplarına, milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını, milletini, bayrağını seven ve yücelten, sorumluluk sahibi, özgüven duygusu gelişmiş, katılımcı, paylaşımcı, girişken, üretken, yeniliklere açık, teknolojiyi etkin kullanan, başarılarıyla öne çıkan, sosyal yönü kuvvetli, zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı ve akılcı bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuz 2016/2017 eğitim-öğretim yılında "Beyaz Bayrak" ile ödüllendirilmiştir.2020 yılında yapılan denetimler sonucunda tekrar "Beyaz Bayrak" ödülüne layık görülmüştür.

09.00-15.35

Doğalgaz-Merkezi